Restauranger i Kristinehamn

Gretas Café & Restaurang

Gretas Café & Restaurang är beläget i den södra delen av campingen och erbjuder inte bara god mat, varma och kalla drycker, hembakat fikabröd och glass, här kan ni också utmana familj och vänner på äventyrsgolf. Fullständiga rättigheter.

I närheten

Lev Vackert

Över gatan från campingen hittar du inredningsbutiken Lev Vackert med tillhörande café. Det serveras goda smörgåsar, sallader, pajer och hembakat fikabröd.

Lev Vackert café

Thanh Thai Palace

En perfekt restaurang för den som gillar orientalisk mat. Här serveras lunchbuffé, á la carte och mongolisk barbeque. Väljer man den senaste kan man se på när kockarna tillreder maten!

Thanh Thai Palace

Restaurang Mastmagasinet

Här finns ett brett utbud av rätter och det finns garanterat något som faller alla i smaken. Förutom en underbar utsikt över älven kan man även vissa kvällar avnjuta livemusik.

Mastmagasinet

The Pub Bar & Restaurant

Här finns allt från trerättersmiddag till en pubmacka i sportbaren. För er som är ute efter det lilla extra rekommenderar vi Blackrockgrill där ni själva steker ert eget kött direkt på bordet.

The Pub Bar & Restaurang

Harrys

Harrys ligger i centrala Kristinehamn i Stadshotellet. Här kan ni avnjuta dagens lunch, bistromeny och á la carte. För den som älskar en välgjord hamburgare är detta rätt ställe!

Harrys Kristinehamn