Aktiviteter på Herrgårdscampingen

Vi har många alternativ för den som vill fylla sin dag med lek och aktivitet men även för den som bara vill slappna av och njuta av det goda livet. För dem som har spring i benen finns stora aktivitetsytor med fotbollsplan, beachvolleybollplan och tennis/basketplan. Här finns lekplatser för barnen, Äventyrsgolf vid Gretas Café & Restaurang, badstrand, och i vår uthyrning går det bra att hyra kanot, racket/boll, utespel. Allt finns inte tillgängligt hela året så om ni planerar att besöka oss under lågsäsong rekommenderar vi att ni kontrollerar vilka aktiviteter som finns tillgängliga innan ni bokar.

Förutom ovanstående finns det dessutom en hel del aktiviteter, sevärdheter och utflyktsmål i vår omgivning och vi hjälper gärna till att hitta det som passar just er!

Ledarledda aktiviteter

Under högsäsong har vi ett rullande aktivitetsschema där vi regelbundet kör aktiviteter under ledning av våra aktivitetsledare. En stor del av aktiviteterna är Kids Club som är för barn under 12 år. Se vårt aktivitetsschema för mer information.
10

Äventyrsgolf

Utmana familjen eller vännerna på en runda äventyrsgolf vid Gretas Café & Restaurang.

Öppettider:

Öppen dagligen 11-20 under sommarsäsongen.

Priser:

40:- per barn.
60:- per vuxen.

golf2

Uthyrning

I receptionen går det bra att hyra kanoter och funkajaker. Vi hjälper till med turplanering och förser er med kartor över cykel- och vandringsleder, sjökort, fiskekort och allt annat ni behöver för en lyckad utflykt!

 Priser:

Kanot
1 timme: 100:-
2 timmar: 150:-
Förmiddag (09-13): 200:-
Eftermiddag (13:20): 300:-
Heldag (09:20): 400:-
5 dagar: 1000:-
Extra dag: 200:-

kanot