Jobba hos oss

Jobba hos oss

Välkommen att söka ett roligt och utvecklande sommarjobb hos oss på Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor! Vi är en fyrstjärnig semesteranläggning som söker kompetenta och ansvarstagande medarbetare som kan leverera en förstklassig service till våra gäster med energi, glädje och professionalitet. Språkkunskaper i engelska och tyska är meriterande, liksom arbetslivserfarenhet av turistverksamhet och försäljning. Vi söker dig som vill göra ditt yttersta för att våra gäster trivs och får den bästa möjliga semesterupplevelsen.

Våra tjänster:

Receptionist

Över 18 år, matematiskt kunnig, strukturerad, ambitiös, stresstålig och glädjespridare.

Vi söker glada och serviceinriktade receptionister som vill vara Herrgårdscampingens ansikte utåt under sommaren! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som receptionist består av bokningar, in- och utcheckningar, gästmottagning och information. Receptionen och butiken är hjärtat i verksamheten varför det är viktigt att vara påläst om anläggningen, området och annat som gäster kan komma att behöva hjälp med. Det är också en stor fördel att kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Tidigare erfarenhet av bokningssystem, försäljning och service är meriterande. Välkommen att söka en social, rolig och lärorik tjänst!

Aktivitetsledare

Över 18 år, strukturerad, initiativrik, aktiv och kreativ.

Ett mycket varierande och roligt jobb där det handlar om att underhålla både stora och små gäster. Arbetsuppgifter inkluderar att planera, genomföra och leda aktiviteter som ansiktsmålning, teateruppsättningar, minidisco, skattjakter och vår egen KidsClub. Vi söker någon som gillar att ha många bollar i luften då det är ett arbete som kräver en mycket god planeringsförmåga och en förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap inom barn/ungdomsverksamhet.

Vaktmästare

Över 20 år, B-körkort, teknisk, lösningsorienterad, händig och hjälpsam. Meriterande är erfarenhet av snickeri och teknik.

Vi söker ambitiös, teknisk och händig personal som kan hjälpa till att hålla anläggningen i toppskick under sommaren. Arbetsuppgifter inkluderar parkskötsel, renhållning, problemlösning och underhåll av byggnader och lekplatser. Då du kommer röra dig mycket ute på området kommer du också få hjälpa våra gäster med det ena och det andra varför det är en stor fördel om du är serviceinriktad och lösningsorienterad.

Lokalvårdare

Över 18 år, B-körkort, serviceinriktad, noggrann, strukturerad.

Vi söker ambitiös, noggrann och serviceinriktad städpersonal som vill hjälpa till att hålla framförallt våra stugor och servicehus i toppskick under sommaren. Tidigare erfarenhet av lokalvård är meriterande.

Skicka in din ansökan

Känner du dig träffad av någon av ovanstående beskrivningar?

Välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till kristinehamn@sommarvik.se, meddela vilken tjänst/vilka tjänster du är intresserad av och motivera varför just du är bäst för tjänsten!