Nyheter

Bra turistsommar

2016-08-08
Kristinehamnsposten uppmärksammar de att många campare besöker Herrgårdscampingen i sommar.

– Sommaren ser bra ut för oss, vilket känns väldigt kul, säger Bettina Johansson, platschef.

Gretas tar över Café Skymningen

2016-04-04
Vi vill meddela att vi har nya arrendatorer till Café Skymningen. Det är Margareta och Mattias som tar över efter Eventfix/Malin. Caféet kommer nu att gå under namnet Gretas och de kommer fortsätta utvecklingen med restaurang och café i kombination. För att hjälpa till i utvecklingen gör vi uppdateringar/förbättringar i köket med bl.a. ny utrustning.

Utbyggnad av Norra servicehuset

2015-03-18
Vi kommer under våren att bygga ut det Norra Servicehuset, vilket innebär att det blir 4 nya toaletter, 3 nya duschar, ett kök inomhus med både tillagning och diskmöjligheter samt en liten tvättstuga.

Nya stugbyar 2016!

2015-02-23
Under sommaren 2016 kommer två nya stugbyar att växa fram på anläggningens nordöstra sida. Under slutet av maj kommer 5 stugor från som heter Alléstugorna och under maj-september kommer 9 st Brostugor. Alla stugorna kommer att ha stora terrasser som vetter ner mot campingen och Vänern.  Läs mer här!

Fibernätet

2015-08-18
Fibernätet är äntligen inkopplat och klart! Nu arbetar vi för fullt med att utveckla det trådlösa nätverket på anläggningen.

Nya bryggor

2015-04-20
Idag levereras nya bryggor till campingen! Dels en ny badbrygga till vår lilla badplats, dels en båtbrygga för alla gäster som önskar ta båten med sig på semestern. Info och priser på båtplatser kommer att läggas ut inom kort.

Arbetet med Äventyrsgolfen påbörjat

2015-04-15
Idag har arbetet med den nya Äventyrsgolfen startat. Om allt går enligt plan kommer den att öppna första veckan i juni.

Sjövillan färdig

2015-04-02
Nu är Sjövillan öppen för bokningar! Vi kommer under våren att jobba vidare med utemiljön vid stugan.

Underhåll strandlinje

2015-03-16
Under ett par veckor framöver kommer vi att röja vass nedanför Sjövillan och Lodge Vänern samt nedanför Båthusen bort mot Herrgårdsbryggan. Detta för att vi ska få bättre tillgänglighet till vår strandlinje och för att förbättra utsikten.

Äventyrsminigolf

2015-02-18
Den lilla minigolfbanan vid Skymningens Café kommer att bytas ut mot en helt ny Äventyrsminigolfbana. Den platsbyggs direkt och beräknas vara färdig någon gång i skiftet maj/juni. Precis som förra året kommer arrendatorn av Skymningens Café -Eventfix – att sköta driften och uthyrningen av klubbor mm..

Nya badrum till herrgårdssviterna

2015-02-13
Båda sviterna i Presteruds Herrgård kommer under våren att få varsitt eget badrum med dusch/wc.

Nyhet! Brostugorna

Ny stugby 2016! Ljusa, fräscha stugor med sovrum och sovloft. Stort glasparti som leder ut på terrassen som vetter ner mot campingen och Vänern.LÄS MER »
null

Nyhet! Alléstugorna

Ny stugby 2016! 40 m2 stora stugor med två separata sovrum och med stort glasparti ut mot terrassen som vetter ner mot campingen och Vänern.LÄS MER »
null

Säsongsplats

Intresserad av att säsongscampa på Herrgårdscampingen? Skicka in en intresseanmälan redan idag!LÄS MER »

Boka Presteruds Herrgård!

Glittrande kristallkronor, en fantastisk Herrgårdspark och en brygga ut i Vänern – Presteruds Herrgård är den perfekta platsen för fest eller bröllop!LÄS MER »