Utflyktsmål i Kristinehamn

Sevärdheter & besöksmål

Det finns otaliga utflyktsmål i Herrgårdscampingens närhet! Allt ifrån ett besök till Picassoskulpturen, en pirattur med skattjakt, till fysiska prövningar vid Boda Borg. Besök oss i receptionen för fler tips på vad man kan göra i vår omgivning!

Picassoskulpturen

En av världens största Picassoskulpturer finns i Kristinehamn! En utställningsbyggnad finns alldeles i närheten, där du kan följa arbetet kring uppsättningen av skulpturen.

picazzoskulptur

Boda Borg

Boda Borg i Karlskoga är Questar, fyllda med nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni kämpar er framåt. Upplev något unikt och gör verklighet av drömmar.

bodaborg

Järnleden

Vandringsleden (30 km) är en av Sveriges 10 bästa vandringsleder som går genom spännande kulturhistoria och vacker natur.

järnleden

Bojorten, Christine af Bro

Följ med Bojorten på en kryssning på det vackra Värnerhavet! Det erbjuds olika dagsturer, till exempel Musikkryssningar och den uppskattade piratturen.

fartyg

Runstenen vid Järsberg

Den gåtfulla runstenen vid Järsberg i Kristinehamn är en av Sveriges äldsta, daterad till 500-talet – innan vikingatiden.

runsten

Visit Kristinehamn

Besök visitkristinehamn.se för att hitta fler förslag och inspiration.

visitkristinehamn