Utflyktsmål i Kristinehamn

Sevärdheter & besöksmål

På Herrgårdscampingen behöver ingen vara sysslolös. Förutom de fantastiska naturupplevelserna på både land och vatten finns här mängder med aktiviteter, utflyktsmål och kulturupplevelser. Läs om några av våra tips här nedan eller besök visitkristinehamn.se för fler förslag och inspiration.

Picassoskulpturen

Besök ett av de största Picassokonstverken i världen! Här finns också en utställningsbyggnad där du kan följa arbetet kring uppsättningen av statyn.

Picasso

Sannabadet

På gångavstånd från campingen ligger Sannabadet med vattenrutschkana, hopptorn, strömkanal, barnbassäng, bubbelpool och relaxavdelning.

Sannabadet

Järnleden

En kvalitetsmärkt Värmlandsled, 30 km lång, mellan Hytte och Kristinehamns gästhamn. Välj att gå hela sträckan eller olika etapper.

Järnleden

Visit Kristinehamn

I och omkring Kristinehamn finns massvis med roliga besöksmål, aktiviteter och sevärdheter. Få fler tips på visitkristinehamn.se.

VisitKristinehamn

Öluffa i skärgården

Upplev den unika skärgårdsmiljön! Turbåtarna tar dig ut till stränder, klippbad och grillplatser.

Stöten

Arenans ``Lek & Luft``

På gångavstånd från campingen ligger detta 6000 m2 stora inomhuslekland, med lek och sport för alla åldrar. Eget lekland för de allra minsta.

Lekoluft

Historiska museet

Kristinehamns historia har mycket intressant att berätta! Missa inte heller en Historisk Stadsvandring där ni guidas runt de centrala delarna av staden.

Historiska