Campa på Herrgårdscampingen

Familjevänlig Camping i Värmland

På Herrgårdscampingen finner ni en trivsam camping i Värmland för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende. Om ni planerar att besöka oss under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta gör ni enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen.

Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov!

Rosa tomter

El | Sjöutsikt | Gräs & grus
fr. 290:- per natt

Campingtomter belägna intill vattnet – för mindre husbilar.

Vid vattnet intill gästhamnen ligger de rosa platserna som passar för mindre husbilar. Platserna är ca 6×7 meter (42 m2), jämna och med blandat gräs- och grusunderlag. Alla platser har fin utsikt över Vålösundet. Avstånd till närmaste servicehus är ca 200 meter.

Denna kategori passar dig som reser med liten husbil, som vill ha nära till vattnet och som vill kunna njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Lila tomter

El | Sjöutsikt | Gräs
fr. 290:- per natt

Campingtomter på anläggningens södra sida – för husbilar och husvagnar.

På anläggningens södra sida ligger de lila platserna som passar både för husbilar och husvagnar. Alla dessa platser har härlig utsikt över Vålösundet och härifrån kan man njuta av såväl soluppgång som solnedgång. Platserna är ca 8×11 meter (90 m2) och har ca 200 meter till närmaste servicehus.

Denna kategori passar dig som reser med husbil eller husvagn och som vill ha sjöutsikt från platsen.

Mörkblå tomter

El | Grusplatser
fr. 270:- per natt

Campingtomter på anläggningens södra sida – för tunga husbilar.

På anläggningens södra sida, med närhet till Södra servicehuset och Skymningens café, ligger de mörkblå platserna. Dessa grusplatser är anpassade för tunga husbilar och är mellan 70-90 m2 stora (ca 8×10 meter). Härifrån har man nära till bokskogen, grillplatsen och lekplatsen ”Skeppet”. 

Denna kategori passar dig som har ett tungt fordon och som vill ha nära till servicehus och matservering.

Ljusblå tomter

El | Gräs & grus
fr. 270:- per natt

Campingtomter i anläggningens mitt – för stora husbilar.

Våra blå campingtomter är stora och jämna och lämpliga för större husbilar. Platserna är ca 10×12 meter (120 m2) och underlaget är gräs med uppställningsyta på grus. De är belägna precis bakom stugbyn Picazzobyn, och man kan skymta vattnet mellan stugorna. Härifrån kan man också njuta både av soluppgång och solnedgång. Närmste servicehus är Norra servicehuset som ligger ca 50-150 meter bort. 

Denna kategori passar dig som reser med stor husbil och som vill ha nära till det mesta.

Bruna tomter

El | Gräs
fr. 270:- per natt

Små campingtomter med el – för mindre ekipage.

Våra bruna tomter är något ojämna/sluttande, en del med angränsande träd vilket gör de svåråtkomliga för större ekipage. Träden vid de sistnämnda platserna har kottar som kan ramla ner på ekipagen, vilket kan vara bra att känna till. Platser är ca 9×7 meter (63 m2) och ligger nära bokskogen och lekplatsen ”Skeppet”. Avstånd till närmaste servicehus är ca 150-200 meter. 

Denna kategori passar dig som reser med ett litet ekipage, som inte har något emot att platsen är lite ojämn och som vill ha nära till det mesta.

Gula tomter

El | Gräs
fr. 270:- per natt

Standard campingtomter – för husbilar, husvagnar och tält.

Våra gula tomter finns både på anläggningens södra sida och i anläggningens mitt. Det är våra standardtomter som passar de flesta behov. Alla platser har genomgående gräsunderlag och är plana och fina. Storleken på platserna varierar, där ungefär hälften av platserna är mellan 70-100 m2 (8×9 meter) och hälften är mellan 100-120 m2 (10×12 meter). Här har man möjlighet att välja om man vill ha en plats nära en lekplats, nära bokskogen och grillplatsen, nära servicehus eller nära reception/butik och Kids Club. 

Denna kategori borde passa dig som har barn och vill vara nära lekplats eller Kids Club, dig som reser med hund och vill ha nära till bokskogen/promenadvägar eller dig som helt enkelt bara vill ha nära till det mesta och känna gemenskapen med dina grannar.

Gröna tomter

Utan el | Gräs
fr. 230:- per natt

Campingtomter på anläggningens norra sida – för husbilar och husvagnar.

På anläggningens norra sida ligger de gröna tomterna, för gäster som inte behöver någon el under vistelsen. Platserna 271-275 är ca 100 m2 (ca 9×11 meter) och platserna 401-425 är 60-65 m2 (ca 8×8 meter). Alla platser är anpassade för både husbilar och husvagnar och har nära till servicehus, servicestation och lekplats.  

Denna kategori passar dig som inte behöver någon el och som vill ha nära till reception/butik, lekplats och servicehus.

Ställplatser

P-plats | Utan el | Grusplatser
fr. 230:- per natt

Parkeringsplatser på grus, utan el – för husbilar.

På anläggningens norra sida, på parkeringsplatsen vid Magasinet, ligger våra ställplatser för husbilar. Platserna saknar el och används ofta för så kallad Quick Stop eftersom man inte behöver in på själva campingområdet för att nå platserna.

Tältplatser

Omarkerade | Utan el | Gräs
fr. 220:- per natt

Omarkerade tältplatser utan el.

Våra omarkerade tältplatser utan el ligger dels intill vattnet, dels på anläggningens södra sida, nära servicehuset. Det finns även ett par platser nära bokskogen och lekplatsen ”Skeppet”.

Hitta din plats