Campa hos oss

Familjevänlig Camping i Värmland

På Herrgårdscampingen finner ni en trivsam camping i Värmland för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende. Om ni planerar att besöka oss under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta gör ni enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen.

Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov!

Våra campingtomter

Tältplats

fr. 200:- per natt

Ej el.

Omarkerade platser utan el, belägna dels vid stugbyn Skymningsstugorna, dels längs med strandlinjen vid stugbyn Picazzobyn.

Gul plats

fr. 240:- per natt

El: 13 amp
90-110 m²

102 elplatser på gräsunderlag i anläggningens mitt. En del av platserna har uppställningsyta på grus och högre bärighet. Samtliga platser har CEE-uttag.

Blå plats

fr. 260:- per natt

El: 13-16 amp
90-125 m²

28 elplatser på anläggningens södra sida, placerade på raderna närmast Vänern. Platserna har gräsunderlag och CEE-uttag.

Grön plats

fr. 220:- per natt

Ej el.
90-140 m²

30 platser på gräsunderlag utan el, belägna på anläggningens norra sida med närhet till servicehus och receptionsbyggnad.

Rosa plats

fr. 240:- per natt

El: 13 amp
100-150 m²

14 elplatser på anläggningens södra sida med närhet till servicehus och Gretas Café. Platserna har grusunderlag med hög bärighet. Samtliga platser har CEE-uttag.

Säsongsplats

varierar per tomt

Om ni vill campa under en längre
period på Herrgårdscampingen finns
fyra perioder att välja mellan;
sommar, vinter, försäsong och eftersäsong.

Vi hjälper till att hitta en plats som passar just er!

Hitta din plats