Familjevänlig Camping i Värmland

På Herrgårdscampingen finner ni en trivsam camping för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende. Om ni planerar att gästa oss under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta gör ni enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen. Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi kan, så långt det är möjligt, tillgodose era behov.

Våra campingtomter är 80-100 kvm stora, nästan alla med elanslutning och de flesta med utsikt mot vattnet. Det finns två servicehus belägna på varsin sida om anläggningen. Se vår områdeskarta för att få en bättre överblick om hur platserna och servicehusen ligger.

Camping Key Europe

För att bo på någon av SCR Svensk Campings campingplatser så behöver du Camping Key Europe kundkort. Med detta kort får du bland annat olycksfallförsäkring och rabatter!

Klicka på kortet och läs mer om fördelarna.

Camping Key Europe

Hitta din plats

Campingtomter

Tältplats

fr. 180:- per natt

Ej el.
Gräsunderlag.
Parkering vid huvudinfarten eller vid utfarten på södra sidan av anläggningen.

Omarkerade platser, belägna dels på gräsplanen intill vattnet, dels på anläggningens södra sida intill säsongsplatserna.

Grön

fr. 180:- per natt

Ej el.
100 m².

21 stora semestertomter utan el, minst 100 kvm stora i utkanterna av campingområdet.

Gul

fr. 220:- per natt

El: 16A.
Gräsunderlag.
80-100 m².

96 elplatser i anläggningens mitt, samtliga med gräsunderlag.  Eluttag: 16A med CEE-uttag.

Rosa

fr. 220:- per natt

El: 16A.
Grusunderlag.
70-100 m².

21 elplatser på anläggningens södra sida. Platserna har hög bärighet. Eluttag: 16A, med CEE-uttag.

Blå

fr. 240:- per natt

El: 16A.
Sjöutsikt.
Gräs- och/eller grusunderlag.
80-100 m²

26 elplatser i campingens mitt. Samtliga med bästa läge och utsikt mot Vänern. En del platser har endast gräsunderlag medan andra har både gräs/grus med hög bärighet. Eluttag: 16 A med CEE-uttag.

Säsongsplats

varierar per tomt

Om ni vill campa under en längre period på Herrgårdscampingen har vi fyra olika perioder som ni kan välja mellan; sommar, vinter, försäsong och eftersäsong.